Δραστηριότητες

ZIRIA SKI CENTER

Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Από το 2007 σημείο αναφοράς στις ορεινές δραστηριότητες του Νομού αποτελεί το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.

Explore Ziria

Explore Ziria

Η explore ziria είναι μια εταιρία ενοικίασης εξοπλισμού περιήγησης βουνού με αφετηρία το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.

Πεζοπορία

Πεζοπορία

Φτάστε στην κορυφή της Ζήρειας από τα μονοπάτια που θα ανακαλύψετε ή από οργανωμένα, σημαδεμένα μονοπάτια… Από την διαδρομή σας θα γνωρίσετε το βουνό, θα διασχίσετε το ελατόδασος και θα συναντήσετε διάφορα ζώα όπως αλεπούδες, ημιάγρια άλογα, αγελάδες αλλά και φυσικές πηγές. Οι διαδρομές και οι συνδυασμοί τους είναι αρκετοί! Ανακαλύψτε τους!

JEEPING 4χ4

Διαδρομές με αυτοκίνητο ή 4χ4

Η περιοχή προσφέρετε για μοναδικές διαδρομές με αυτοκίνητο ή τζιπ, οργανωμένες ή εκτός δρόμου. Ζήστε την απόλυτη οδηγική εμπειρία επιλέγοντας μια από τις διαδρομές.

Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας

Ιππασία

Δίπλα από τα Τρίκαλα, στο Ρέθι Κορινθίας βρίσκετε το Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας. Εξερευνήστε την περιοχή με τα μαγευτικά της μονοπάτια και απολαύστε την φύση και τα τοπία. Οι μικροί φίλοι της ιππασίας μπορούν να κάνουν βόλτα με Πόνυ υπό την καθοδήγηση των συνοδών που διαθέτει το κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας.
Δοκιμάστε τις ικανότητες σας στη Τοξοβολία από το Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας που διαθέτει εγκαταστάσεις και εξοπλισμό και βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση με διαδρομές Mountain Bike ή παίξτε paintball με τους φίλους σας σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις, με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.